admin
No Comments

Δώρα για άνδρα: Τα κατάλληλα δώρα για την κάθε περίσταση

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

δωρο ανδραΤο να αγοράσεις ένα δώρο για έναν άνδρα, δεν είναι μια εύκολη «αποστολή». Οι άνδρες είναι μεν, «απλούστερα» όντα από τις γυναίκες, είναι όμως πιο περίπλοκοι, ως προς το να εκφράζουν τα θέλω τους, ενώ τα πολύ προσωπικά τους αντικείμενα θέλουν να τα διαλέγουν μόνοι τους. Πιο κάτω ακολουθούν μερικές ιδέες για δώρα για άνδρες, ανάλογα με την περίσταση, που αν δεν σε βγάλουν από το δίλημμα, τότε σίγουρα θα σου δώσουν ιδέες!

Για την επέτειο: Oι επέτειοι είναι συνδεδεμένες με αναμνήσεις, αλλά και συμβολισμούς. Χαρίστε του δώρα που θα του θυμίζουν εσάς, δώρα που θα χρησιμοποιεί καθημερινά, δώρα που θα τον κάνουν να σας νιώθει κοντά του κάθε στιγμή. Μια καλή πένα, ένα όμορφο μπρελόκ, ένας σικάτος αναπτήρας, ένα χρηστικό πορτοφόλι (ή τσάντα αν χρησιμοποιεί στη δουλειά του), ένα ακριβό ρολόι.

watch

Για τα γενέθλια: Στα γενέθλιά του είναι ο πρωταγωνιστής. Η μέρα του ανήκει. Χαρίστε του ο,τιδήποτε θα τον κάνει ευτυχισμένο και οι άνδρες ενθουσιάζονται με τα γκάτζετ! Από φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα, μέχρι κινητό τηλέφωνο και home cinema κι από ένα καινούριο σετ για μπάρμπεκιου ή ένα ζυθοποιητή μπίρας για το σπίτι μέχρι μια καινούρια προσθήκη στον «εξοπλισμό» του αγαπημένου του χόμπι (αθλητικά παπούτσια, τσάντα για το γυμναστήριο, καινούριο μπαστούνι του γκολφ, χρονόμετρο για τζόγκιγκ, ένα σετ με DYI εργαλεία). Γενικώς χαρίστε του κάτι για το οποίο θα κοκορευτεί στους φίλους του!

Για τη γιορτή: Εκείνη τη μέρα, γιορτάζουν χιλιάδες άλλοι άνδρες που έχουν το ίδιο όνομα. Αλλά εσείς δείξτε του πόσο μοναδικός είναι για σας. Σκεφτείτε ιδέες για εξατομικευμένα (personalised) δώρα. Μια ατζέντα/ημερολόγιο με δερμάτινο εξώφυλλο στο οποίο έχετε τυπώσει το όνομά του, μια κορνίζα με μια αγαπημένη σας φωτογραφία για το γραφείο του, ένα ανδρικό κόσμημα-αξεσουάρ ή μανικετόκουμπα, μια κολώνια που διαλέξατε γιατί θα του πηγαίνει το άρωμά της, ένα φλιτζάνι για τον καφέ που πίνει στη δουλειά του, μια καινούρια γραβάτα, ένα ζεστό κασκόλ, ένα όμορφο πουλόβερ που διαλέξατε με το γούστο σας.

Για τα Χριστούγεννα: Οι προτάσεις στην αγορά αυτή την περίοδο είναι απεριόριστες! Ξεκινήστε από ρούχα και παπούτσια, μέχρι κάλτσες και εσώρουχα (τα πρακτικά και χρηστικά αντικείμενα οι άνδρες από εσάς τα περιμένουν!). Κάντε του δώρο ένα ταξίδι για δυο για να δείτε μαζί μια συναυλία από το αγαπημένο του συγκρότημα. Αγοράστε του οινοπνευματώδη (καλό κρασί ή ουίσκι) που θα φυλάξει στην κάβα για σημαντικά occasions, χαρίστε του βιβλία ή μια ετήσια συνδρομή στο αγαπημένο του περιοδικό, την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Για τον Άγ.Βαλεντίνο: Μπορεί εσείς αυτή τη μέρα να μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από ένα κόσμημα κι ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, αλλά πρέπει κι εσείς να του χαρίσετε κάτι, συμβολικό και προσωπικό. Οι άντρες δεν τρελαίνονται για λουλούδια, αλλά ένα μπονσάι για το γραφείο του θα ήταν ένα ιδανικό δώρο. Αν είναι από τους άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους, γιατί όχι να μην του χαρίσετε ένα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>