admin
No Comments

Σπίτι με ρετρό λοοκ

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

reΑν αγαπάτε τις ταινίες εποχής και ονειρεύεστε να δώσετε ένα τέτοιο στιλ στο σπίτι σας, αλλά οι τιμές των πολύτιμων αντικών σας αποθαρρύνουν το Melinamay.com έρχεται για μία ακόμη φορά να σας δώσετε την λύση με τις deco προτάσεις του.

Το ρετρό στιλ δεν απαιτεί πολλά έξοδα, απλώς λίγες έξυπνες πινελιές διακοσμητικών στοιχείων που θα δώσουν αμέσως αέρα άλλης εποχής στους χώρους σας. Να πως θα το πετύχετε:

55757Κρεβατοκάμαρα: Οι ρετρό κρεβατοκάμαρες ήταν συνήθως ντυμένες σε απαλά χρώματα. Επιλέξτε κι εσείς τα ανάλογα λευκά είδη για τον χώρο και απαλά ρομαντικά κουβρ-λι, ολοκληρώνοντας το νέο στιλ με ρομαντικές κορνίζες.

Σαλόνι: Δώστε ατμόσφαιρα αγγλικού country στο σαλόνι με τις καρό κουβέρτες καναπέ Nef-Nef. Στολίστε στη συνέχεια το χώρο με τρία πολυτελή κηροπήγια Mascagni One και χρησιμοποιήστε λευκά κεριά Salt and Pepper για χαμηλό φωτισμό.

Τραπεζαρία: Στρώστε ένα εντυπωσιακό τραπέζι με ένα μπροκάρ ασημί τραπεζομάντιλο Nef-Nef και τις κομψές μπεζ πετσέτες φαγητού Nef-Nef και αποφύγετε τα σερβίτσια με έντονα χρώματα και σχέδια.

Το Melinamay.com θα είναι εδώ μέχρι την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αλλάξετε και πάλι στιλ στο σπίτι σας με νέες, έξυπνες και οικονομικές προτάσεις! Enjoy your new retro home!

Από το Melinamay.com 10/2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>