Christina
No Comments

Τα φουλάρια της Άνοιξης που θα απογειώσουν το στυλ σας και θα σας φτιάξουν την διάθεση!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

τς4εβ ττ34τΤα φουλάρια της Άνοιξης που θα απογειώσουν το στυλ σας και θα σας φτιάξουν την διάθεση!

Χρώμα, φινέτσα και εκκεντρικό στυλ είναι μερικές από τις μαγικές λέξεις που περιγράφουν ένα φουλάρι. Ένα αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά μια εμφάνιση από ένα casual στυλ σε ένα κομψό outlook. Oι πασμίνες και τα φουλάρια έρχονται να προσθέσουν μια ξεχωριστή πινελιά που θα απογειώσει το στυλ σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Αν και τα υπέροχα αυτά αξεσουάρ είναι πολλές φορές παρεξηγημένα από κάποιες γυναίκες καθώς τα θεωρούν περιττά και αδιάφορα μια πασμίνα ή ένα φουλάρι μπορεί να σας κάνει να λάμψετε με λίγα μόνο χρήματα. Επιπλέον είναι κομμάτια διαχρονικά που πάνε με οποιοδήποτε ντύσιμο πάντα και παντού ενώ ταυτόχρονα σας κρατούν ζεστή. Ωστόσο για να πετύχετε το στυλ που σας ταιριάζει θα πρέπει να δώσετε έμφαση στους συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων.

Το 2014 αφήνει πίσω του τα πολλά κρόσσια, τις χάντρες και τις τρέσες και επικεντρώνεται στο απλό αλλά πολύτιμο look με μια ποικιλία χρωμάτων και ποιοτικά υφάσματα όπως το μετάξυ, το βαμβάκι και το κασμίρι. Εδώ λοιπόν είναι μερικές ιδέες για να τα συνδυάσετε σωστά έτσι ώστε να εντυπωσιάσετε.

Τα τολμηρά εμπριμέ

ετ ω2
Ένα εμπριμέ φουλάρι ή μια πασμίνα χαρίζει μια αίσθηση κομψότητας στο ντύσιμό σας ενώ παράλληλα μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ιδιαίτερο μοτίβο. Θα ήταν καλό να μην το φορέσετε με πολύ έντονα χρώματα γιατι χαρίσει από μόνο του μια εκκεντρικότητα Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα υπέροχο μονόχρωμο φόρεμα και τακούνια που θα δώσει μια elegant χροιά στο στυλ σας ή ακόμα με μπότες και ένα δερμάτινο τζάκετ η μια καπαρντίνα.

Floral στυλ

gwrgwTGWG
Τι πιο ανοιξιάτικο από ένα floral φουλάρι που θα σας δώσει αέρα και ζωντάνια στις ημέρες της Άνοιξης. Αυτό το φουλάρι θα μετατραπεί στον κύριο πρωταγωνιστή της ανοιξιάτικης ντουλάπα σας . Ένα νέο hot trend που θα λατρέψετε είναι είναι ο συνδυασμός του floral με neon χρώματα όπως ένα φωσφορίζον κίτρινο η ροζ χρώμα .Στοχεύστε σε ένα ντύσιμο που συνδυάζει το floral φουλάρι με ένα top σε neon χρώμα ή ένα παντελόνι σε φωτεινή απόχρωση. Αυτός ο συνδυασμός θα σας δώσει έναν ladylike στυλ. Για τις πιο ρομαντικές, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα floral φουλάρι με μια όμορφη φούστα και μπαλαρίνες.

Η απλότητα της μονοχρωμίας

τ
Διαλέξτε το φουλάρι με το πιο έντονο αγαπημένο σας χρώμα και συνδυάστε το με το πιο απλό σας ντύσιμο. Έτσι απίθανα χρώματα όπως το κοραλλί και το τουρκουάζ θα σας κάνουν να λάμψετε. Ταιριάστε τα με λευκές μπλούζες και ένα τζιν και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Boho στυλ

ςτ34;τ34υ
Ένα από τα δημοφιλέστερα στυλ που έχουν περάσει ποτέ από την μόδα. Τα αξεσουάρ είναι τα πλέον απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για να το αποκτήσετε. Ένα φουλάρι με ethnic χαρακτήρα είναι ιδανικό για να πετύχετε ένα boho στυλ. Συνδυάστε το με μακριά σκουλαρίκια καταπληκτικά βραχιόλια και τσάντες με κρόσσια που ξεχωρίζουν για τα ethnic χαρακτηριστικά τους. Όσο αναφορά το ντύσιμο επιλέξτε φορέματα και φούστες με εμπριμέ σχέδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>