Christina
No Comments

Τα must have κομμάτια όλων των εποχών και πώς να τα συνδυάσετε!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

jean_jacket1Τα must have κομμάτια όλων των εποχών και πώς να τα συνδυάσετε!

Οι εποχές αλλάζουν το ίδιο και η μόδα. Κάθε γυναίκα έχει την ανάγκη να νιώθει ανανεωμένη και ξεχωριστή. Έτσι υποτάσσεται στις στιλιστικές προτάσεις της εποχής δοκιμάζοντας συνεχώς κάτι διαφορετικό που αναδεικνύει την ομορφιά της. Ωστόσο, παρά τις συνεχείς αλλαγές των τάσεων και την ποικιλία των χρωμάτων και των σχεδίων σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ υπάρχουν κάποια κλασικά κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά σε κάθε εποχή.

Το τζιν μπουφάν. Το απόλυτο διαχρονικό κομμάτι όλων των εποχών, το τζιν μπουφάν που ήρθε στη μόδα την δεκαετία του 50 και παραμένει στην ντουλάπα σας ακόμα και σήμερα ταιριάζει άψογα με κάθε εμφάνιση και σε οποιαδήποτε περίσταση. Μπορείτε να το φορέσετε με ένα δερμάτινο παντελόνι , ένα φαρδύ top και μια ιδιαίτερη τσάντα με animal print για παράδειγμα. Επίσης το απόλυτο hot trend της Άνοιξης: συνδυάστε το τζιν μπουφάν σας με ένα floral φόρεμα και μποτάκια! Τέλος για την βραδινή σας έξοδο δοκιμάστε ένα εφαρμοστό βραδινό φόρεμα με ένα τζιν τζάκετ, ψηλοτάκουνα και οπωσδήποτε ένα ξεχωριστό αξεσουάρ.

goves Το πουκάμισο. Είτε πρόκειται για τζιν είτε για ένα πολύ ιδιαίτερο μεταξωτό ,το πουκάμισο είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βρίσκεται στην ντουλάπα σας. Συνδυάστε το υπέροχα με ένα τζιν και ένα jacket για τις casual εμφανίσεις σας ή με ένα δερμάτινο παντελόνι και μαύρες γόβες για μια βραδινή έξοδο. Αν πρόκειται να φορέσετε ένα σατέν πουκάμισο καλύτερα να φορέσετε και κάποιο αξεσουάρ. Τέλος τα πουά και καρό πουκάμισα είναι μια εναλλακτική πρόταση για όσες θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό!

Το μαύρο φόρεμα. Εδώ και χρόνια συνοδεύει στις περισσότερες βραδινές εμφανίσεις σας .Είναι κλασικό και ταιριάζει με όλα. Μπορείτε να το φορέσετε με χαμηλά μποτάκια και ένα χρωματιστό τζάκετ δίνοντας στιλ σε μια απογευματινή έξοδο. Ακόμα μπορείτε να το φορέσετε με μια ανοιξιάτικη καπαρντίνα μετατρέποντας το σε ένα πρωινό νέο λουκ. Τέλος, για να ξεφύγετε από την μονοτονία ενός μονοκόμματου μαύρου φορέματος που πολλές φορές μπορεί να δείχνει και φτηνό ,φορέστε το με ένα μαύρο καλσόν και μια χρωματιστή τσάντα. Συμπληρώστε το λουκ με ένα ζευγάρι υπέροχα σκουλαρίκια.

Οι γόβες.
Ιδιαίτερα σε μαύρο χρώμα οι γόβες αποτελούν το φετίχ κάθε γυναίκας. Οι γόβες με όχι πολύ ψηλό τακούνι είναι must have τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ. Το nude και το μαύρο είναι από τα πιο κλασσικά και στιλάτα χρώματα που κυκλοφορούν. Συνδυάζονται πολύ ωραία με παντελόνια σε στενή γραμμή , σακάκια αλλά και με μοδάτα φορέματα στις βραδινές σας εξόδους . Επίσης για τις πιο τολμηρές οι γόβες σε διάφορα έντονα χρώματα όπως κίτρινο, μπλε και ροζ θα κλέψουν όλες τις εντυπώσεις!

Τελικά παρά της συνεχής εναλλαγές της μόδας υπάρχουν κάποια κομμάτια κλειδιά που θα φοριούνται πάντα και παντού. Το μυστικό είναι να τα συνδυάσετε σωστά με έξυπνους τρόπους κάνοντας τα ξεχωριστά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>