Christina
No Comments

Δώστε ζωντάνια στα παλιά σας έπιπλα με έξυπνους και οικονομικούς τρόπους!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

βξκβξκΔώστε ζωντάνια στα παλιά σας έπιπλα με έξυπνους και οικονομικούς τρόπους!

Όλοι έχουμε στα σπίτια μας παλιά και φθαρμένα έπιπλα που θα θέλαμε να τα αντικαταστήσουμε με νέα και μοντέρνα. Ωστόσο εν μέσω οικονομικής κρίσης αυτό μπορεί να μην είναι τις περισσότερες φορές εφικτό με αποτέλεσμα το σπίτι σας να αποπνέει μια αίσθηση μονοτονίας.

Το σπίτι μας είναι το μέρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ζωής μας. Για αυτό πρέπει να αντανακλά στο προσωπικό μας γούστο , και να εκπέμπει αέρα φρεσκάδας και χαλάρωσης. Τα έπιπλα είναι το πρώτο χαρακτηριστικό της παλιάς μουντής σας διακόσμησης που θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε. Επειδή όμως η εποχή δεν επιτρέπει πολλά έξοδα για τέτοιου είδους αλλαγές, εδώ είναι μερικά έξυπνα και οικονομικά tip που θα ανανεώσουν τα παλιά σας έπιπλα και θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας στον μοντέρνο και πρωτοποριακό χώρο που ονειρεύεστε!

Ο φθαρμένος καναπές
Ο καναπές του σπιτιού σας είναι το έπιπλο που φθείρετε περισσότερο από όλα αφού αποτελεί το νούμερο ένα σημείο συγκέντρωσης όλης της οικογένειας, των καλεσμένων σας αλλά και ένα σημείο ανάπαυσης και χαλάρωσης για εσάς τις ίδιες. Το πιο συχνό πρόβλημα φθοράς είναι το χρώμα του καναπέ. Τα χρώμα με το πέρασμα των χρόνων ξεθωριάζει εύκολα. Έτσι μπορείτε να επενδύσετε σε ένα κάλυμμα καναπέ σε χρώματα που μυρίζουν ανανέωση. Για να πετύχετε ένα όμορφο και κομψό αποτέλεσμα θα πρέπει το κάλυμμα να ταιριάζει άψογα στο μέγεθος και στο σχήμα του καναπέ. Επιπλέον προτιμήστε χρώματα που να είναι αρκετά διαφορετικά από το χρώμα του καναπέ για να γίνει αισθητή η αλλαγή. Μια ακόμα πιο οικονομική λύση για τον ξεθωριασμένο σας καναπέ είναι τα ριχτάρια. Μοντέρνα σχέδια με κρόσσια και υπέροχα υφάσματα είναι η ιδανική λύση για κάτι νέο και πρωτότυπο. Δοκιμάστε αρκετά χρώματα και σχήματα για να βρείτε το στυλ που θα σας ικανοποιήσει. Τέλος, τα μαξιλάρια αποτελούν το must have διακοσμητικό μοτίβο που θα σας συναρπάσει. Παίξτε με τα χρώματα και τις αντιθέσεις αλλά μην το παρακάνετε με τον αριθμό. Οι διακοσμητές υποστηρίζουν ότι τρία μαξιλάρια σε έναν τριθέσιο καναπέ είναι αρκετά για προσδώσουν στυλ και άποψη.

Οι παλιές καρέκλες
Ένα ακόμα έπιπλο που χρειάζεται λίγη φαντασία για να μεταμορφωθεί σε ένα νέο και μοντέρνο κομμάτι της τραπεζαρίας σας. Αν οι ξύλινες καρέκλες του σπιτιού σας είναι παλιές και ξεθωριασμένες το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να τις περάσετε με ένα καλό γυαλιστερό βερνίκι. Αυτό θα τις κάνει να φαίνονται πιο καινούριες και γυαλιστερές. Ακόμα μπορείτε να αλλάξετε ολοκληρωτικά την όψη της καρέκλας σας αν πετάξετε το παλιό ύφασμα του καθίσματος και το αντικαταστήσετε με ένα καινούριο και πρωτοποριακό χρώμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια έντονη απόχρωση του κοραλλί ή του μπλε ανάλογα βέβαια με το στυλ και της υπόλοιπης διακόσμησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>