Christina
No Comments

Όμορφες προτάσεις για να περάσετε τέλεια με το αγαπημένο σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε πιστεύετε είτε όχι!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

βαλεντινος5Όμορφες προτάσεις για να περάσετε τέλεια με το αγαπημένο σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε πιστεύετε είτε όχι!

14 Φεβρουαρίου η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για πολλούς μια εκνευριστική εμπορική γιορτή , για άλλους η απόλυτη ημέρα του έρωτα. Σε όποια και από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκετε η συγκεκριμένη μέρα μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια ευκαιρία για να κάνετε κάτι ξεχωριστό με τον αγαπημένο σας ,πράγματα που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας και θα προσθέσουν μια πινελιά ρομαντισμού στη ζωή σας.

Για τους λάτρες του σπιτιού

Αν είστε από εκείνες που απολαμβάνουν την αίγλη του σπιτιού φορέστε το πιο αισθησιακό σας φόρεμα και κάντε του έκπληξη με ένα ρομαντικό και γευστικό δείπνο που θα αφήσει εποχή. Δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε το κλασικό κατακόκκινο φόρεμα ούτε να γεμίσετε τον τόπο με κεριά και κόκκινα τριαντάφυλλα αν πιστεύεται ότι ο ρομαντισμός σας έχει ξεπεράσει τα όρια. Επιπλέον οι περισσότεροι άντρες βλέπουν με αποστροφή την συγκεκριμένη ημέρα σαμποτάροντάς την. Δοκιμάστε απλά πράγματα που ταιριάζουν στην αισθητική και των δύο σας και δεν θα χάσετε!

Μια ακόμα καλή ιδέα που θα χαλαρώσει και τους δύο σας και θα σας κάνει να αφεθείτε είναι ένα ζεστό και ανακουφιστικό αφρόλουτρο στην μπανιέρα σας συνοδευμένο από ένα ποτήρι κρασί. Μια πρόταση που σίγουρα δεν αρνηθεί.

Τέλος μπορείτε να γίνεται πιο αυθόρμητη αυτοσχεδιάζοντας. Μπορείτε να τον προσελκύσετε αρχικά ξεφυλλίζοντας δήθεν τυχαία παλιές σας φωτογραφίες. Έτσι θα τον κάνετε να αναπολήσει τις πιο τρυφερές στιγμές σας όσο και αν δεν το παραδέχεται, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για μια άκρως ρομαντική βραδιά ακριβώς όπως την ονειρεύεστε. Από εκεί και μετά μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο σας έρθει στο μυαλό απλά αυτοσχεδιάζοντας!βαλεντινος3

Για εκείνους που θέλουν να ξεσκάσουν και να βγουν από το σπίτι

Η κλασσική επιλογή με διαχρονική αξία είναι το δείπνο σε ένα όμορφο εστιατόριο. Μην ξεχάσετε το μέρος παίζει ρόλο καθώς θα δημιουργήσει μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που θα σας ξεσηκώσει. Παράλληλα καλό θα ήταν να επιλέξετε την αγαπημένη κουζίνα και των δυο σας γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Ακόμα κανείς δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση για μασάζ από ειδικούς ή ακόμα και μια πρόσκληση σε spa για δυο . Τα υπέροχα αρώματα και η αίσθηση χαλάρωσης θα σας απογειώσουν και θα σας διεγείρουν για την βραδιά που θα επακολουθήσει.

Τέλος ένα μαγευτικό ταξίδι σε έναν υπέροχο προορισμό θα σας συναρπάσει και τους δυο.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας φροντίστε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να απολαύσετε μια άκρως ερωτική και αισθησιακή νύχτα με τον αγαπημένο σας στο κρεβάτι που θα επακολουθήσει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>