admin
No Comments

Παπούτσια Paris Hilton & Laura Biagiotti Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

melinaΦορέστε τα νέα σας ψηλοτάκουνα από την συλλογή Paris Hilton και ξεκινήστε τις βόλτες στην πρωτεύουσα που σας περιμένει με ανυπομονησία! Η νέα συλλογή γυναικείων παπουτσιών με τις high fashion υπογραφές Paris Hilton και Laura Biagiotti υπόσχεται θεαματικές εμφανίσεις και προσφέρει την καλύτερη αφορμή για έξοδο!

• Καφές στη Γλυφάδα: Εδώ στα Νότια το κλίμα είναι πάντα λίγο πιο χαλαρό από οπουδήποτε αλλού. Ένα χαλαρό outfit θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη, ειδικά αν συνοδεύεται από τις πλατφόρμες Amalia της Paris Hilton σε χρώμα βεραμάν, μια που ο καιρός είναι ακόμη καλοκαιρινός!

• Ψώνια στο Κολωνάκι: Οι εσπαντρίγιες Laura Biagiotti θα συνδυαστούν υπέροχα με το skinny jeans σας, ή ένα άνετο midi φόρεμα. Τα ψώνια στο κέντρο συνήθως απαιτούν άνεση στο περπάτημα και ολοκληρώνονται με ένα ωραίο lunch. Δεν σας ανοίγει η όρεξη;

• Ποτό στην Κηφισιά: Ανεβήκαμε Βόρεια και εδώ θέλετε να κάνετε glamorous εμφανίσεις. Δεν σας αδικούμε! Δοκιμάστε μια πάντα επιτυχημένη συνταγή με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα Paris Hilton. Τα χρώματά τους είναι συναρπαστικά! Η Αθήνα είναι δική σας και τώρα μπορείτε να την εξερευνήσετε με τους νέους θησαυρούς που θα βρείτε στην συλλογή γυναικείων παπουτσιών Paris Hilton & Laura Biagiotti με εκπτώσεις που αγγίζουν το -50%!

Από τα νέα της Melinamay 09/13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>